Předvánoční závod s posezením

Konec roku se blíží a s ním i závěr letošní Dětské ligy. Poslední závod počítaný do konečného hodnocení proběhne v předvánočním čase dne 15. prosince v Chýnově. Shromaždiště bude situováno v prostoru hřiště na Močítkách. Start proběhne tradičně od 14. hodin, bude však ukončen již ve 14,30. Tak přijďte v čas, ať nezmeškáte. Brzy se stmívá a stejně jako v loňském roce nás po závodě čeká předvánoční posezení s dětskou dílničkou.
V rámci posezení budou vyhlášeni nejaktivnější účastníci Dětské ligy do 15 let. V letošním roce je pro získání hlavní ceny potřeba zúčastnit se minimálně šesti závodů. To po sedmi proběhlých závodech splňují dva účastníci. Dalším osmi závodníkům však chybí pouze jeden závod k získání hodnotné ceny. Těšíme se na jejich účast a samozřejmě na účast všech, kdo si bude chtít aktivně odpočinout od předvánočního shonu. Na každého účastníka do 15 let čeká tradičně několik cen a jeden extra dáreček v rámci dětské dílničky.
Jaké budou hlavní ceny? Budou pro každého trochu jiné tak, aby odpovídaly věku a potřebám účastníka. Kdo by chtěl získat stejnou cenu jako v loňském roce?
V případě, že by z deseti nakoupených hlavních cen některé zbyly, budou rozděleny při závěrečném závodě „Zavěrce“ dle pravidel Dětské ligy.
Na závěr jen několik upozornění.
V prostoru shromaždiště není možno parkovat. Parkování v obci Chýnov a zbytek pěšky.
Na vánoční posezení nutné přihlášení a to do 13.prosince. Uvést v přihlašovacím formuláři do poznámky nebo mailem.
Pro snadnější průběh závodu prosíme o přihlášení na závod dopředu nejlépe pomocí přihlašovacího formuláře, případné mailem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *