Na pohodu

Závěrečný soutěžní závod proběhl za příznivého počasí u Stříbrných Hutí. Sice teploty pro první startující byly kolem nuly a ani odpoledne teplota o moc nevzrostla, ale je prosinec, nepršelo, nefoukalo, ideální stav. Jednalo se tak o pohodový závod v nepohodové době na nové mapě pro OB.

Znovu se startovalo celý den za vysoké účasti, i když mnozí přihlášení nakonec nedorazili. V lese pak čekali na účastníky tradiční čtyři tratě, kdy fáborkované trať a trať B byla o něco těžší než obvykle. Všichni si však s nástrahy tratí poradili.

Na fáborkach výborně zaběhli Honza H. A Zuzana R. V cíli byl nakonec o 20 vteřin rychlejší Honzík. S odstupem doběhl Štěpán V.
Na trati B s velkým náskokem vyhrál Ivan J. Na druhém místě doběhla Marie P. následovaná Terezou Č.
Trať C nejrychleji zvládl Mirek L.  před Jakubem H. (oba dospělí). Za dvojicí starších a zkušených závodníků doběhla Barbora B.
Na nejdelší tratí, která byla o něco rychlejší než v předešlých závodech suverénně zaběhli Míchal N. před Vojtěchem P. Třetího nejrychlejšího času dosáhl veterán Martin T.
Na výsledky závodu se můžete podívat zde.

Po osmém závodě jsou známé také celkové výsledky celého ročníku 2020 na které se můžete podívat zde.
Nejlepší v kategoriích, kteří získají poukaz na nákup sportovních potřeb, naleznete níže. Absolutní vítěz na trati D Vojtěch Pobuda získá taktéž poukaz. Ocenění budou i nejaktivnější účastníci. Letos bylo potřeba zvládnout minimálně 7 závodů. I tak bylo takových účastníků šestnáct.
Poukazy budou předány pří Závěrce dne 26. prosince 2012.

Na Závěrku (závěrečný závod DL), kde už o nic nejde jen o pohodový pohyb a setkání, můžete zavítat na Štěpána do Hlinice. Informace na webu závodu.

H10 (A-L)Krätzer Vojtěch
D10 (A -L)Rakovcová Zuzana
D12 (B)Lubasová Nela
H12 (B)Wierer Antonín
D14 (C)Plachá Nora
H14 (C)Wierer Jan
D16 (D)Čápová Eliška
H16 (D)Nouza Michal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *