Předvánoční

Předvánoční Dětská liga orientačního běhu nás zavede tradičně do Chýnova. Shromaždiště tentokrát nebude na hřišti Na Močítkách, ale u lávky přes Chýnovský potok na konci ulice K Hůrkám.

Závod pak proběhne v klasickém formátu, takže nebude chybět fáborkovaná trať pro nejmenší děti a začátečníky a také složitá trať pro zkušené závodníky. Poběží se v lese na mapě určené pro orientační běh.

A jelikož se jedná o závod předvánoční nebudou chybět dárky. Kromě tradičního balíčku cen s diplomem pro účastníky do 16 let nás čeká i vyhlášení nejlepších a nejaktivnějších účastníků v ročníku 2019, kterých bylo letos opravdu mnoho.

Vyhlášení proběhne v restauraci na Křivé hned po ukončení závodu. No a na co se můžou ocenění těšit? Vítězové v kategoriích a účastníci se 7 a více závody v letošním roce obdrží hodnotnou cenu. Nejvíce bude palcových buzol, pak čelové svítilny, ale i popisník, prorážečky nebo boty pro OB. Účastníci, kteří zvládli v letošním roce šest závodů obdrží ceny drobnější.

Jaké je pořadí před 8. závodem se můžete podívat zde.

O Vánočních svátcích nás ještě čeká Závěrka, která proběhne na letišti Tábor u Čápova dvora. Informace můžete nalézt také zde.

Seznam předpokládaných oceněných naleznete zde (někteří musí zvládnout i poslední závod).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *