Závod na sněhu

Závod na sněhu, tak by se dal charakterizovat předvánoční závod Dětské ligy v Chýnově. V lese bylo dostatek sněhu, který však závodníky neodradil ba naopak.

Po zdolání trasy čekalo na nejmladší závodníky pod orienťácky vyzdobeným stromečkem několik cen s diplomem. Pak si již všechny děti mohly užít sněhové nadílky. Na stráni přiléhající k hřišti se proháněly děti jak na saních, bobech, tak na dalších prostředcích které se k sáňkování daly použít.

Po setmění se většina přesunula do nedalekého penzionu, kde si vydováděné děti mohly vyrobit vánočního andělíčka, stromeček nebo vánočně nazdobit pomeranč. Odměnou za krásné výtvory jim pak byl drobný dárek, který jistě využijí v další orienťácké sezoně.

Než však děti mohly začít vyrábět, proběhlo vyhlášení desíti nejaktivnějších účastníků letošní Dětské ligy. Stejně jako v loňském roce čekaly na každého odměněného závodníka dvě hodnotné ceny využitelné nejen pro orientační běh (buzoly, prorážečky, deky atd.).

Všem blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů nejen v orientačním běhu.

Závěrečný závod Dětské ligy „Závěrka“ proběhne 26. prosince na letišti u Čápova dvora. Na tomto závodě již o nic nepůjde jen se trochu na závěr Vánočních svátků proběhnout, potkat známé a rozdat zbylé ceny z letošní sezony. Tratě budou kratší než běžně, v jednodušším dobře průchodném terénu.  Těšíme se na Vaší účast. Star 09.30 – 10,30 hod.

Na ceny přispěl Jihočeský kraj. Za podporu Jihočeského kraje děkujeme.

Výsledky naleznete zde.
Fotografie pak zde.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *