Vlčinaka potrápila

V sobotu před týdnem proběhl druhý závod DL. Na mapě Vlčinku u Sezimova Ústí šlo o mnohem členitější terén,než při závodě prvním.

Vlčinka však nabídla i rychlé rovinaté pasáže či technicky náročnější části s množstvím rýh a porostových detailů. Počasí bylo ideální, teplo, pod mrakem a pouze chvilkami padlo pár kapek. Na Vlčinku zavítalo o něco více závodníků než posledně a tak se mohlo srovnávat.

Tratě byly trochu obtížnější a tak ve výsledcích byly velké časové rozestupy. Především méně zkušení nabírali ztráty na chybách.

Na fáborkované trati bez doprovodu zaběhla velmi rychle a hlavně bez chyby Anička Š. Na druhém místě s jednou chybou skončil s odstupem Albert K.

Na trati B, již bez fáborků, vyhrál také s velkým náskokem Jan H. Před Marií R. si vytvořil více než pětiminutový náskok.

Na trati C byly výsledky asi nevyrovnanější. Nejrychleji běžel Pavel K., následován Lenkou H. Za dvojicí dospělých doběhl dorostenec Stanislav R.

Druhou nejtěžší trať zvládly dobře děvčata, i když rozestupy tady byly značné. Velmi rychle zvládla trať žákyně Nora P.. Za Norou s desetiminutovým odstupem doběhla dorostenka Anna K. S dalším desetiminutovým odstupem skončila žákyně Aneta L. Trati D se nezalekly ani mladší žákyně, které však na 10. a 11. místě značně ztrácely.

Na nejtěžší trati E byly k vidění také velké rozestupy. S téměř čtyř minutovým náskokem vyhrál Aleš P. před svým synem Jakubem. Pro třetí místo si s odstupem téměř šest minut doběhl Martin W.

Třetí závod Dětské ligy nás čeká v neděli 15. května nedaleko Hlinic u Tábora, kde pro nás Martin W. přichystal novou část mapy Bradačka.

Bližší informace budou zveřejněny na těchto stránkách v nejbližší době.

Fotky z minulé soboty si můžete prohlédnout na webu rajče.cz. Oficiální výsledky naleznete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *