Na Martina pršelo

Sedmý závod nás zavedl do známého lese. Tratě byly postaveny hodně odlišně, než v předešlých závodech v tomto prostoru a tak nešlo o žádný jednoduchý závod.

Jediné co nám tentokrát neklaplo bylo počasí. Startovalo se již od 11 hodin. To ještě nepršelo, ale chladno bylo celý den. Po 12 hodině začalo intenzivně pršet a ještě se trochu ochladilo. Teplota se pohybovala kolem čtyř stupně. Ti kdo neodstartovali hned na začátku a k tomu ještě neběželi dostatečně rychle, se dešti nevyhnuli. Určitě proto přišel vhod, kromě drobných cen pro mládež, teplý čaj v cíl pod plachtou. Není se co divit v listopadu. Letos na Martina tak k sněžení opravdu moc nechybělo.
Zpátky k tratím. I tentokrát byly tratě postaveny zajímavě a mapově náročně s množstvím různých voleb postupů, jak lze vidět v Liveloxu. Často se i chybovalo, na to se můžeme podívat mezičasech a tak pořadí na jednotlivých postupech bylo často hodně promíchané.

Jak to vše dopadlo můžete nalézt ve výsledcích. Na fáborkované trati bez doprovodu byla nejrychlejší Eliška D. Trať B zaběhl nejrychleji Tomáš M. Trať C vyhrála Petra H. Na druhé nejdelší trati těsně vyhrál Miroslav L. Nejdelší a nejtěžší trať nejlépe zvládla Eliška Č.

Foty ze závodu naleznete na webu rajce.cz.

Osmá DL proběhne tradičně před Vánoci v sobotu 16. prosince u Chýnova. Bližší informace budou zveřejněny na tomto webu před závodem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *