Předvánoční

Polední soutěžní závod Dětské ligy letošního ročníku nás čeká již v sobotu 12. prosince ve Stříbrných Hutí nedaleko Tábora.

Jelikož stále není v některých kategoriích o celkovém vítězi rozhodnuto, je stále o co bojovat. Navíc jde o poslední závod, který se počítá do celkové účasti ročníku. Za nejvíce zvládnutých závodů v roce budou účastníci také odměněni.

Letos bylo pravidelných účastníků mnoho a proto pro získání ceny za účast je třeba mít dokončeno minimálně sedm závodů. Celkové vyhlášení Dětské ligy 2020 nás čeká 26. prosince v Hlinicích po Závěrce (závěrečný nesoutěžní závod DL). Tedy jestli nám to situace dovolí.

Na co se v osmém závodě můžeme těšit? Tratě připravil Martin W. na nové mapě, kterou taktéž zhotovil. Tratě budou čtyři (od fáborků po tu nejsložitější) a nepatrně kratší než v předchozích závodech. Terén mírně zvlnění s množstvím pasek.
I když se nám omezení trochu zmírnila, stále se bude startovat po celý den ve startovních oknech. Proto i na osmí závod je nutno se dopředu přihlásit a to nejpozději do pátku 11. prosince do 20. hodin. Vice informací na stránce závodu. Účastníci do 16 let obdrží v cíli drobné ceny.

Po závodu budou vyhlášeny a rozdány medaile z Liščího trojáku, který také proběhl omezeně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *