Před týdnem Dětská liga za týden zas

Minulou neděli proběhla DL v překrásném Vlašimském zámeckém parku. Počasí  bylo spíše letní a zázemí pro závod příjemné. Zámecký park nabídl převážně rychlé tratě, i když technické úskalí Vlašimský park také skrýval.

V zámeckém parku si na fáborkové trati samostatně nejlépe vedl Albert K., který byl v cíli o 16 sekund dříve než druhý Jirka J.  Na nejednoduší trati bez fáborku pak z dětí nejrychleji běžela Anna K.

Trať C, která je určena i starším účastníkům nejrychleji běžel Pavel K. S dětí byla pak nejrychlejší Zuzana R.

Druhou nejtěžší trať nejrychleji zvládl Marián K. Určitě za zmínku stojí třetí místo Nely L., věkem ještě mladší žákyně, která za sebou nechala řadu dospělých a její čas byl výborný. S nejdelší tratí si podruhé v řadě poradil nejrychleji Martin K. Celkové výsledky naleznete na stránkách závodu.

Na další závod DL můžete zavítat již příští neděli. Tentokrát se podíváme do lesa nedalekou Zlivi. Čeká nás mírně zvlněný terén s množstvím porostových i terénních detailů. Start i cíl bude na okraji lesa u obce Zahájí. Poběží se na nové mapě Malá Blana. Závod pořádáme ve spolupráci s oddílem TJ OB České Budějovice. V lese na nás čekají tradiční tratě, včetně fáborkované. Mladší účastníci si odnesou tradiční balíček cen.

Takže neváhejte a vyzkoušejte Dětskou ligu určenou pro všechny věkové kategorie a všechny výkonnostní skupiny. Více informací na stránkách závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *