O kousek dál

Nadcházející neděli pokračuje Dětská liga 7. závodem. Po roce znovu zavíráme do Chotýšan nedaleko Vlašimi, což je o kousek dál než obvykle, ale vyzkoušíme trochu jiný terén.

Zázemí závodů poskytne místní fotbalové hřiště. Les nás čeká mírně zvlněný z hustou sítí cest, vesměs dobře průběžný. V lese se také nacházejí nové paseky.

Startovat se bude tentokrát od 10 do 13 hodin. Čas startu dle příchodu. Pro rychlejší start je možno využít dobrovolnou startovní listinu, kdy zapsání mají právo přednostního startu. Pro účastníky do 18 let čekají v cíli opět drobné ceny. Pro ceny je lepší se přihlásit alespoň den před závodem. Na nepřihlášené nemusí vystačit ceny.

Jelikož se nám kvapem blíží závěr Dětské ligy, byly na webu zveřejněny průběžně výsledky letošního ročníku po šesti závodech. Do celkového pořadí se počítají čtyři nejlepší závody z celkových osmi závodů. Pořadí na prvních místech se nám tak začíná krystalizovat. Ti co již zaběhlý čtyři a více závodů mohou své výsledky ještě drobné vylepšovat. Pořadím mohou výrazně zamíchat ještě ti, kterým jeden nebo dva závody chybí a zaběhnou potřebný počet závodů. V průběžných výsledcích ročníku je pak u závodníků uvedeny kategorie (pokud splňují věk), kteří bojují o celkové prvenství v kategorii a tím i o hodnotnou cenu.

Bližší informace naleznete na stránce závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *