Pěkný podzimní den s OB

Sobotní závod Dětské ligy proběhl společně s oblastním závodem Ligy Vysočiny. Počasí přálo a příjemné zázemí pro centrum závodu poskytla základní škola Choustník. Terén v okolí hradu poskytl účastníků nevšední zážitky.

Souběh dvou závodů ovlivnilo samotnou účast v Dětské lize . Spoustu závodníků běhající Dětskou ligu pravidelně dala přednost soutěžním kategoriím oblastního závodu a řada dalších se podílela na organizaci závodu, přesto několik účastníků na DL přišlo.

Kategorie A a B měli společnou trať s oblastním závodem a tak se do výsledků DL počítali i závodníci z oblasti, ale pouze ti kteří již v letošním ročníku DL běželi,  nebo si o zařazení do DL řekli.

Na konečné výsledky Dětské ligy se můžete podívat zde.
Fotografie jsou pak na webové stránce zde.
Šestá Dětská liga proběhne již samostatně. Poběží se v neděli 1. listopadu na mapě Soukeník nedaleko Radimovic u Želče. Start  tradiční  mezi 14 a 15 hodinou. Bližší informace budou brzy zveřejněny na webové stránce Dětské ligy.

Pro ty kdo si chtějí OB zaběhnout dříve můžete vyzkoušet závod 24. 9. v Chotovinách nebo zajít na některý z tréninků našeho oddílu, které probíhají 2x týdně. Informace na webové stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *