Tentokrát do Plané

Další závod Dětské ligy nás zavede nedaleko od Tábora. Sedmý závod se konkrétně poběží na Soukeníku (od Sezimova Ústí za řekou) v Plané nad Lužnicí. Již potřetí v řadě se tak poběží na nové mapě. Doufáme, že závod bude v lese v mírně zvlněném terénu s množstvím cest a rychlých pasáží orientačně zajímavý.
Tratě budou tradičně čtyři. Pro nejmenší a nezkušené účastníky čeká trať lesem vyznačena oranžovými fáborky. Nejtěžší trať pak důkladně prověří orientační schopnosti závodníka.
Jelikož zbývají již jen dva závody, můžete se podívat i na průběžné pořadí Dětské ligy po šesti závodech. Jelikož někteří závodníci mají již zaběhnutý potřebný počet závodů (4 – nejlepší závody v ročníku se počítají do celkového pořadí), začíná se nám rýsovat konečné pořadí. Samozřejmě se toho může ještě hodně změnit. Někteří nemají maximální počet započítaných závodů a ostatní mohou ještě své výsledky z předchozích závodů vylepšit v posledních dvou závodech, které nás čekají. Přesto již může průběžné pořadí  lecos naznačit.
Těšíme se na vaší účast a přejme zajímavé zážitky s orientačním během na závodě v Plané nad Lužnicí. Vice informací naleznete na stránce závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *