Plný Hutecký les

I třetí závod proběhl za pěkného počasí, i když terén byl po deštích místy podmáčený. Pěkné počasí nakonec přilákalo i řadu závodníků a to nejen z Táborska.

Les byl pro všechny kategorie porostově rozmanitý a rovinatý. Pouze nejdelší trať vedla do části prostorově více rozmanité, díky údolí vodnatého potoka, který se musel 2x brodit. Velký počet účastníků zvyšoval i konkurencí a tak vítězství bylo o to cennější.

Na fáborkované trati samostatně zaběhl výborně Tomáš F., druhý doběhl Honza H. Na trati B, již bez faborek, vyhrál Šimon K. s téměř desetiminutovým náskokem  před Tomášem P. Trať C vyhrál Ivan J. před Jakubem M. Na druhé nejtěžší trati těsně vyhrál Tomáš P. před Cyrilem B. S nejtěžší tratí, která měřila téměř 5 km se nejlépe vypořádal Jan B. před Ivem Š.  Nepatrně za touto dvojici zaostala dorostenka Eliška Č.
Na výsledky se můžete podívat zde.

Kromě zážitků s orientačního běhu čekal v cíli na účastníky balíček cen. Na čtvrtý závod Dětské ligy se můžeme těšit 12. července nedaleko Dražiček. V krásném, leč náročném terénu u řeky Lužnice s množstvím prostorových detailů bude přichystáno tradičně pět tratí. Ten kdo by si chtěl orienťák vyzkoušet dříve může již ve středu zavítat na Táborský den OB do Botanické zahrady V Táboře. V pátek proběhl také neméně zajímavé Kufrování pro školáky.
Několik fotek z neděle naleznete na rajčeti.
Informace k čtvrtému závodu naleznete na stránce závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *