Za těžký závod zasloužená odměna

V sobotu za krásného teplého a slunečného počasí proběhl druhý závod Dětské ligy nedaleko obce Tůrovec.

Situace setkávání stále nepřeje a tak i na podruhé se startovalo celý den v časových oknech po rodinách. Na závod v lese to však žádný vliv nemělo. Tratí v lese bylo připraveno pět všech obtížností. Účastníci si závod pochvalovali, i když nebyl úplně jednoduchý. Po pěkných výkonech tak byl v cíli kromě zážitku odměnou balíček cen pro všechny účastníky do 18 let, kterých přišlo znovu velké množství. Jelikož je stále plno omezení ani tentokrát se od registrovaných závodníků startovné nevybíralo a v cíli nebyla ani kasička.

V lese si pak nejlépe vedli ti zkušení. Na trati A (fábork) znovu s velkým náskokem vyhrál Jan H.. Na nejednoduší trati bez fáborku pak vyhrála s téměř dvou minutovým náskokem Tereza Čápová. Na trati C vyhrál Vojta B. který získal na druhého více než dvě minuty. Hana V. zopakoval vítězství z prvního závodu na trati D. Tentokrát vyhrála se 4 minutovým náskokem.

Mapově nejnáročnější a nejdelší trať vyhrál i přes velkou chybu na první kontrolu opět dorostenec Michal N., který za sebou nechal řadu starších závodníků. V cíli byl jeho náskok více než 4 minuty.

Vedli si dobře i další. Především mladší, kteří běhají mezi staršími nebo dorostenci mezi zkušenými dospělými na nejtěšší trati.

Celkové výsledky naleznete na stránce zde. Několik fotografií bylo nahráno na rajče.cz.

Další Dětská liga nás čeká až v květnu. Konkrétně 9. 5. nedaleko Zárybniční Lhoty u Tábora.

Informace naleznete na stránce závodu. Tentokrát snad již bez omezení a znovu pěkného počasí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *