Do nového ročníku stále omezeně

První závod Dětské ligy ročníku 2021 se pomalu blíží. Situace ohledně pandemie se však nelepší, spíš naopak. Přes tvrdé vládní omezení závod proběhne v plánovaném trermínu.

Znovu uděláme opatření takové, aby nedocházelo k porušení vládních nařízení, ale především k šíření COVIDu. Je však nutné použít rozum.

Jak závod bude přesně probíhat?

To bude záležet na vládních opatření, které budou zrovna platit. Ty se bohužel nelogicky mění častěji než je zdrávo. Předpoklad je však takový, že závod proběhne podobně jak závody v závěru loňského ročníku Dětské ligy. Na závod je nutno přihlásit se dopředu a to buď pomocí přihlašovacího formuláře nebo pomocí ORIS. Výjimečně pak mailem nebo telefonicky. Do přihlášky je nutno uvést mail, na který budou v týdnu před závodem zaslány konkrétní informace. Především odkaz na startovní okna, kde si každý vyber svůj startovní čas. Dále informace ke startu atd.

Startovat se bude celý den. Jelikož počet startovních oken je omezen, v případě překročení kapacity bude o přidělení startovního okna rozhodovat čas podání přihlášky. Proto s přihlášením neotálejte.

Dětská liga v lese již bude probíhat klasickým způsobem. Pro začátečníky a malé děti bude připravena fáborkovaná trať, kterou lze projít i za doprovodu rodičů. Pro zkušenější budou připraveny další čtyři tratě různé obtížnosti. Letos se tak bude připravovat jedna trať na víc. Půjde o nové vloženou obtížnost mezi loňské tratě C a D. Bližší informace k letošnímu ročníku naleznete na stránce informace.

Samotný první závod DL – Otevírání sezóny proběhne v sobotu 27. března 2021. Jak bylo již psáno, startovat se bude celý den. Závod proběhne na rozšířené mapě Bradačka od Martina W. nedaleko Hlinic u Tábora Základní informace jsou k nalezení na stráce závodu.

I přes zvláštní dobu se těšíme na vaší účast, i když se při závodě nepotkáme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *