Dětská liga trochu netradičně

V souvislosti s událostmi musíme k Dětské lize přistoupit trochu jinak. Do lesa se zatím může. Je však nutno omezit především kontakt s dalšími lidmi. Pohyb je však také důležitý. Z uvedených důvodů jsme k závodu přistoupili trochu jinak.

Kdo se chce závodu zúčastnit musí se dopředu přihlásit mailem. Mailem účastník získá informace o místě a především o čase startu, tak aby se zabránilo kontaktu s dalšími účastníky i pořadateli. Do lesa tak bude možno jít v průběhu celého dne.

Dále budou mailem zaslány informace:
– kde lze získat mapu
– přesnou polohu startu
– jak se bude měřit čas.

Tratě budou pouze tři a to B, C a D. Bohužel nebudeme stavět v této situaci fáborky. I tak si každý může udělat pěknou procházku lesem s dětmi v jarní přírodě. Trať B bude vedena po cestách. Tratě budou o kousek delší, tak aby si každý pobyt v lese užil. Poběží se na nové mapě, která měla být původně určena i pro oblastní závod

Bohužel nebudou tentokrát ceny. Účastníci těchto provizorních závodů obdrží větší balíček cen při prvním závodě v normálním režimu. Můžeme doufat, že to bude co nejdříve. Jelikož nebudou ceny nebude se vybírat ani startované pro registrované běžce orientačního běhu. Ostatní mají závod tradičně bezplatně.

V případě nepříznivého počasí bude závod přeložen na den s příznivějším počasím. Není třeba udělat závod za každou cenu, když nás další termíny netlačí. Informace o případné změně termínu bude uvedena na webu a přihlášeným účastníkům zašleme mail.

Pro všechny účastníky platí mít u sebe roušku, kterou v případě náhodného kontaktu s jiným účastníkem (mimo rodinu) nebo návštěvníkem lesa musí mít nasazenou.
Každý účastník startuje na vlastní nebezpečí. Doporučujeme mít sebou mobil. Prosíme o dodržení určených časů startu.
V případě nových nařízení vlády může dojít ke změně.

V omezeném režimu s podobným systémem probíhají i tréninky, kterých se zájemci také mohou zúčastnit. Informace taktéž mailem případně telefonicky.
Přihlášku prosím zašlete na ob@obkta.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *