Hurá na Kozinu

Další závod Dětské ligy proběhne v sobotu 14. dubna od 14 hod. Druhý závod nás zavede do příjemného prostředí na Kozím hrádku. Tratě budou připraveny tradičně tři, jak pro nejmenší s doprovodem nebo bez doprovodu vyznačené oranžovými fáborky, přes těžší již jen podle mapy až po tu nejsložitější, kterou mohou vyzkoušet i dospělý.
Prostor závodu je rovinatý les protkaný cestami a pěšinami. Podle předpovědi by počasí mělo být již jarní a tak závodníci po dokončení tratí mohou využít prostředí občerstvení u Kozího Hrádku k další zábavě, kterou jim poskytne dětské hřiště nebo se poučit na naučné stezce, která vede okolo Kozího hrádku.
Sraz účastníků závodu u občerstvení Kozí Hrádek. Závodníci mohou vystartovat, kdykoliv v čase od 14,00 do 15,30 hod, dle příchodu. Startovné se nevybírá a na každého dětského závodníka čeká v cíli diplom a drobné ceny.
Bližší informace naleznete na stránkách závodu.
Závod pořádají ve spolupráci Městské středisko kultury a sportu Sezimovo Ústí a Orientační klub Střelka za podpory Jihočeského kraje a firmy Centropol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *