Podzimní část Dětské ligy již za měsíc

Již za měsíc proběhne pátý závod Dětské ligy. I když je období prázdnin a zdálo by se, že se nic neděje, opak je pravdou. O prázdninách se dokončila mapa pro nadcházející závod a byly nakoupeny drobné ceny pro závody v podzimním období. Zároveň byly nakoupeny hlavní ceny pro nejaktivnější závodníky účastnící se závodů Dětské ligy. Děti s nejvíce závody obdrží SI čipy nutné pro účast na závodech orientačního běhu (k zaznamenání průběhu a času na kontrolách) a buzoly od finského výrobce SUUNTO.

Všechny ceny
Hlavní ceny

 

 

 

 

 

 

 

 

V případě, že nebude možné část hlavních cen rozdělit podle počtu závodů, budou zbývající ceny rozděleny v dodatečném závodě a to podle dosaženého času v určených kategoriích. Pro možnost získat hlavní cenu v dodatečném závodě bude nutnost účasti alespoň ve dvou předchozích závodech Dětské ligy. Závodníci, kteří již hlavní cenu obdrželi, nemohou v dodatečném závodě další získat.

Kdo si chce vyzkoušet orientační běh i přes léto, může přijít na tréninky pořádané našim oddílem o prázdninách dvakrát týdně. Info naleznete na stránkách oddílu.

Ceny pro Dětskou ligu Táborska v orientačním běhu bylo možno zakoupit i díky dotaci Jihočeského kraje. Za podporu Jihočeského kraje velmi děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *