I po třetí na GPS

Třetí závod Dětské ligy byl snad už poslední v omezeném režimu. V rámci závodu Křížem krážem jsme se tentokrát vydali do lesa v těsném sousedství Chýnova.

Jelikož režim byl stále omezený, běhalo se celý den za pomoci mobilních aplikací. V lese však byly rozneseny kontroly a závodníci vybíhali s vytištěnou mapou.

Na nově rozšířené mapě Úžlabí čekaly na účastníky tři tratě. Na nejdelší a zároveň nejsložitější trati (5,3 km) bylo tentokrát méně účastníků než v předchozím závodě. Přesto jsme viděli pěkné časy. Nejrychleji tentokrát zaběhl Miroslav L. před dorostenkami Eliškou Č. a Zitou P.

Trať C byla v letošním ročníku zatím nejdelší a také nejsložitější. Pěkným časem získala prvenství Nora P. před Zuzanou D. S desetiminutovou ztrátou následovala Alena V.

Nejvíce účastníků běželo u Chýnova trať B. I když ze všech tratí nejednoduší (byla určená především pro nejmladší OB běžce a začátečníky) i tato trať skýtala nejedno úskalí a možnost zkracování lesem.

Nakonec ji nejrychleji zvládl Jan H. s téměř 7 minutovým náskokem před druhou Nelou L. Za Nelou už byly rozestupy menší. Třetí místo si nakonec odnesla Jolana D.

Další závod Dětské ligy nás čeká 6. června 2020 v lese nedaleko od Kozího hrádku. Snad už v běžném režimu. Informace naleznete na stránce závodu.

Kompletní výsledky naleznete zde.
Několik fotografií ze závodu bylo vloženo do alba zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *