Závod v Plané

Počasí bylo tentokrát o trochu lepší než při předchozím závodě v Chotovinách. Bylo sice chladno, ale nefoukalo ani nepršelo. V lese však bylo po dopoledním dešti mokro.
Tentokrát jsme zavítali do Plané nad Lužnicí na novou mapu Soukeník. Les byl převážně  dobře průběžný  a tak dosažené časy byly rychlé.

Na faborkované trati pěkně zaběhla Nela L., před Jolanou D. (příští rok jistě budou dobře běhat i bez faborků). Obě běžely bez chyby a tak na třetí místo odsunuly nejrychlejší Karolínu S., která však 2x chybně orazila kontrolu a k času se jí připočetla 10 min. penalizace.
V kategorii B zaběhla nejrychleji Aneta L., před dvojicí Ondřej M. a František M.
S tratí C si výborně poradil Vojta T., který nechal za sebou s 5 minutovým náskokem druhého Filipa M. a s 10 minutovým náskokem třetího Josefa M.
Vyšší konkurence byla tentokrát na nejtěžší trati. Některé kontroly byly vidět až na místě a tak byla potřeba přesná dohledávka.
Tentokrát odsunul s 6 minutovým náskokem Radek T. na druhé místo Miroslava L., který o minutu předběhl Martina W.
Mezi závodníky do 16 let si na nejtěžší trase vedla nejlépe Vendula T. před Zitou P. a  Eliškou Č. Obdiv zaslouží i závodníci, kteří i přes svůj věk zkoušeli těžší tratě. Například osmi léty Filip B. si vyzkoušel trať C nebo jedenáctiletá Nora P. vyzkoušela nejtěžší trať.
Celkové výsledky naleznete zde.
Fotografie zde.

Na další závod se můžete těšit 14. prosince. Půjde o tradiční předvánoční. Po závodě pak proběhne každoroční posezení s dílničkami pro nejmenší. V rámci posezení se uskuteční vyhlášení nejlepších závodníků a závodníků s největší účastí na letošní Dětské lize.
Další informace naleznete na stránce závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *