Dětská liga v letošním roce

Letošní Dětská liga Táborska v orientačním běhu proběhne v podobném duchu jako ta loňská. Skládat se bude z osmi závodů (možná jeden dodatečný), které se budou konat v pěti lokalitách, kdy ve dvou případech půjde o nové prostory.

Pro účastníky budou tradičně připraveny (až na výjimky) tři tratě. Jedna trať po fáborkách pro nejmenší a nezkušené závodníky. Další trať jednoduchá podle mapy, převážně po cestách pro větší závodníky a poslední trať složitější pro zkušenější závodníky. Závod lze běžet samostatně, ve dvojicích a nebo v doprovodu dospělého (rodičů). Kdo nechce moc běhat může závod pojmou i jako příjemnou procházku v lese.

Na účastníky do 15 let bude v cíli čekat několik drobných cen s diplomem. Nejaktivnější účastníci v rámci celé Dětské ligy si pak mohou vyběhnout hodnotné ceny.

Závody budou tradičně probíhat o víkendech, nejčastěji v sobotu v odpoledních hodinách.

Pro účastníky z řad veřejnosti budou závody Dětské ligy bezplatné.*

Kdy a kde budeme letos běhat? Níže naleznete seznam termínů a lokalit všech závodů. Případné změny budou uvedeny na webových stránkách Dětské ligy. Podrobnější informace k závodu budou zveřejněny vždy před závodem na stránkách jednotlivých závodů.

Doufáme, že letošní Dětská liga bude přinejmenším stejně zajímavá jako ta loňská, počasí nám bude přát a účastníci si odnesou zajímavé zážitky.

Termíny:

24. 3. 2018  1. DL Tábor – Měšice

14. 4. 2018  2. DL Sezimovo Ústí

19. 5. 2018   3. DL Planá nad Lužnicí

23. 6. 2018  4. DL Chýnov

15. 9. 2018   5. DL Choustník

13. 10. 2018  6. DL Sezimovo Ústí

28. 10. 2018  7. DL Tábor – Měšice

15. 12. 2018  8. DL Chýnov

*Registrovaní orientační běžci mohou platit startovné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *