Tondův kufr

Tento závod bychom chtěli věnovat zakladateli SK Kotnov Tábor a propagátoru orientačního běhu na Táborsku Antonínu Doleželovi (1954- 2005), který tento krásný sport v roce 1987 do Tábora přinesl z Pardubic. Dále bychom chtěli tento závod věnovat všem, kteří tento sport dělají i pro ostatní, bez primárního vlastního prospěchu, tak jak to dělal Tonda.

Závod proběhne o státním svátku ve čtvrtek 28. září 2017 jako šestý závod Dětské ligy Táborska v orientačním běhu. V šestém díle Dětské ligy se závody vracejí do lesa v okolí Kozího Hrádku. Shromaždiště závodu u občerstvení Kozí Hrádek.

Ceny pro účastníky

Pro závodníky budou přichystány tradičně tři tratě lesem, od jednoduché vyznačené v lese fáborky určené pro nejmenší a méně zkušené závodníky, přes jednoduchou bez fáborků až po složitou pro zkušenější závodníky. Závodníci mohou trať projít samostatně nebo s doprovodem.

Start účastníků závodu proběhne v čase od 14 do 16 hod., dle příchodu. Po doběhu obdrží závodníci do 15 let diplom a drobné ceny. Závod je možno pojmout i jako procházku v lese s nejmenšími dětmi. Závodu se mohou účastnit i dospělí. Další informace naleznete na stránkách závodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *